Papierwaren voor iedereen bij Guldentops uit Kontich

Guldentops BVBA uit Kontich is uw partner bij uitstek voor alle mogelijke papierwaren. Of u nu nood heeft aan groothandelswaren of aan hoogkwalitatieve drukwerken, u vindt het allemaal bij ons, inclusief professioneel advies. Iedere bestelling wordt op maat van uw wensen afgeleverd. U bepaalt alles mee, van de hoofdingen tot de papierkeuze.

Scholen en bedrijven

Met een blik op de toekomst, behandelen wij met veel zorg al uw specifieke vragen over papier. Ook voor kantoor-, bedrijfs- of schoolbenodigdheden kan u bij ons terecht. Geef eveneens uw ideeën door voor alle vormen van promotiedrukwerk. Flyers en affiches voor uw evenement of gepersonaliseerde notitieblokjes? Het wordt feilloos door ons gemaakt.

Gevarieerd aanbod

Van een handige agenda voor uw leerkrachten en leerlingen op uw school tot op maat gemaakte notitieblokken voor de medewerkers van uw bedrijf, door een beroep te doen op Guldentops heeft u deze producten binnen handbereik.

Overloop ons gevarieerd aanbod en contacteer ons meteen voor:

Hoge kwaliteit

Voor alle producten die wij u aanbieden, maken wij gebruik van kwaliteitsvolle materialen. U beschikt dankzij onze service over sterke mappen, efficiënte agenda’s en gebruiksvriendelijke enveloppen. Ook houden wij rekening met uw wensen. Geef zelf aan welke hoofding u op de blokken of op de enveloppen wil zien en wij werken het uit. Neem de juiste keuze bij de aankoop van diverse papierwaren. In Kontich wendt u zich meteen tot Guldentops. Wij behandelen uw vragen met zorg en tegen een strikte leveringstermijn.

Mappen

Schik uw documenten netjes en overzichtelijk of bescherm uw papieren tijdens uw verplaatsing met onze mappen. Beschikbaar in alle maten en kleuren kan u ze uitbreiden om er plaats in te maken voor rapporten of reglementen. Het is dus de ideale drager van documenten voor bedrijven en scholen. Bestel ze op maat.

lees Meer